Foglalható Szobáink:


Frankenstein Laboratóriuma:                                                                                      

Játékidő: 60 perc

*Ajánlott létszám: 2-8 Fő

Nehézségi Szint: 8/10

Dr. Victor Frankenstein vagyok, angol tudós… Célom, hogy kísérleteim során halott emberek testrészeinek felhasználásával új lényt alkossak. Ha most itt vagy, és az üzenetemet olvasod, az azt jelenti, hogy téged is csapdába csaltalak.
Vigyázz az időd véges! Ha addig nem sikerül kiszabadulnotok, 60 perc múlva találkozunk…

Logikai és gondolkodtató feladványok, ördöglakat és titokdobozok megoldásával kerülhettek egyre közelebb a kijutáshoz.

 

Rejtélyes Gyilkosság

 

Egy istent játszó SOROZATGYILKOS tartja rettegésben a város lakóit… áldozatait a legkülönfélébb módokon öli meg. Egyetlen nyom köti össze a gyilkosságokat… a titkos rejtvények, amiket a gyilkos hagyott hátra… A nyomozók folyamatosan falakba ütköznek, DE AZ IDŐ VÉGES! Napról napra egyre több ember hal meg.
Ezért a ti dolgotok nem más, minthogy a nyomok, a gyilkosságok, és minden hozzájuk köthető információ alapján felállítsátok a GYILKOS PROFILJÁT, ÉS MEGÁLLÍTSÁTOK ŐT!

Nem voltál még szabadulószobában?! Ez a szoba remek választás kezdő csoportok részére is: lineáris játékvezetés, könnyen megoldható logikai feladványok, keresgélés.

Játékidő: 60 perc

*Ajánlott létszám: 2-6 Fő

Nehézségi szint: 6/10

 

Hagyaték:

Játékidő: 60 perc

*Ajánlott létszám: 2-6 Fő

Nehézségi Szint: 8/10

David nagypapa halála után a korábbi lakosztályába lépve szembesültök azzal, hogy az elhunyt nagybácsi teljes vagyona Titeket illet, de bizony a furfangos kis öreg nem könnyíti meg a dolgotokat, nem adja könnyen az örökségét.Utolsó éveiben izgalmas fejtörőket és talányokat eszelt ki melyeken át kell küzdenetek magatokat. Minderre 1 órát kaptok az érkezéseteket követően, különben a teljes HAGYATÉK az őt korábban ápoló Herr Dominkra száll! Vajon Ti megbirkóztok a feladványokkal mielőtt lejár az idő? Tegyétek próbára tudásotokat!

Családbarát szobánk ideális gyerkőcös családok számára, ugyanis itt ijesztő elemekkel NEM találkozhattok!

 

* Szívesen fogadunk nagyobb csoportokat is, az ajánlott létszám jelképes, a szobák méretének/nehézségének megfelelő.